#spoilyourself

Adidas – Customized Stan Smith

Vanessa 1 februari 2015 E-Shop, Have 2 reacties
Stan Smith 1
Vijf jaar geleden kocht ik ‘mijn’ eerste paar Stan Smiths* in de Adidas store in Parijs, maar niet voor mezelf, want het was een bday present voor de hubby. En al die jaren was ik jaloers op zijn coole tennis schoenen die nu een echte hype geworden zijn en reeds door enkele bekende ontwerpers (o.a. Raf Simons) customized werden. Enkele weken geleden besloot ik mijn eigen paar te creëren via de Adidas webshop, met dit als resultaat :
Stan Smith 3
Ik koos voor white snake leather met een gouden logo, and I just love them !! De leveringstijd neemt 4 à 6 weken in beslag.

Dus indien je niet weet wat doen vandaag, kruip achter je laptop of tablet en ontwerp je eigen SM.
Succes!
Stan Smith 2
* Stan Smith, ja hij leeft nog en was onlangs bij Colette in Parijs voor de voorstelling van enkele nieuwe Adidas modellen), Stanley Roger “Stan” Smith (born December 14, 1946 in Pasadena, California) is a former world No. 1American tennis player and two-time Grand Slam singles champion who also, with his partner Bob Lutz, formed one of the most successful doubles teams of all time.

#Spoilyourself

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

2 Comments

 1. Dominica 8 februari 2015 at 13:33

  geweldig hé .. mijn vriendin heeft ze ook en heb er voor mijn eigen man besteld .. over enkele weken is ie de trotse eigenaar van zijn eigen custom made Stan’s !!

  • Vanessa 8 februari 2015 at 13:55

   Hi Dominica, bedankt voor je bezoek en bericht. Succes met de Stan’s! :) Ps: leuke blog heb je!

   Grt.

   Vanessa

Leave A Response