#spoilyourself

Balls & Glory – Leuven

Vanessa 29 november 2015 België Geen reacties
Balls & Glory

Ben je uitgeput van het shoppen op zaterdag, heb je trek in een gezonde simpele ‘plat’ en niet veel tijd want je wil hierna nog even in de zetel ploffen, dan is Balls & Glory de ideale keuze voor een snelle hap!

Wij deden gisteren Balls & Glory Leuven aan, niet toevallig omdat we bij Leuven wonen en omdat we de gehaktballen van Balls & Glory nog niet hadden bezocht.

Balls & Glory 5

Neen, dit is geen plek voor een rustige tête à tête; de acoustiek is er niet optimaal, je zit er krap op mekaar en bij het binnenkomen wordt je bestelling reeds opgenomen terwijl je je jas nog aanhebt en de winkelzakken nog in de hand hebt.

Maar wel is deze ballentempel de ideale plek voor een lunch of een gezellige hap met vrienden en kinderen.

Balls & Glory 6

Balls & Glory 3

We konden kiezen uit 4 soorten handgedraaide ballen: Tika Masala, Raclette Spek, Blauwe kaas, Veggie, al dan niet met stoemp of een slaatje.

Wij twee kozen de Tika Masala bal en dochterlief ging voor de Raclette met spek bal.

De indische bal was o-ver-heerlijk, wanneer je de kippengehaktbal temidden doorsneed kwam  er een pikante zoete ‘Tika Masala’ saus tevoorschijn, waanzinnig lekker met de wortel-savooi-stoemp die er onder zat. Lola’s spek-raclette-bal was eveneens superlekker, met binnenin de gesmolten kaas. De varkensgehaktbal was vermengd met spekjes, eveneens geserveerd op een grote portie stoemp.

Balls & Glory is een walhalla voor liefhebbers van slow-food gehaktballen, vegetarische ballen, stoemp & salads.

Wil je thuis een ballenfestijn organiseren dan is er hun take-away, ze hebben een foodtruck,  de ‘ballenafdeling’ bij Delhaize, of je laat ze bij je thuis leveren.

Balls & Glory 10

Balls & Glory 7

Balls & Glory 8

#Spoilyourself

Balls & Glory: Tiensestraat 31 – 3000 Leuven – 0471 40 33 55

www.ballsnglory.be

Foto’s © Balls & Glory

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response