#spoilyourself

Bar Albert Hasselt

Lionel 8 mei 2014 België Geen reacties
Bar Albert 2

‘Snel iets gaan eten deze middag ?’ ‘Zin om buitenshuis te lunchen ?’
Quasi dagelijks stellen we mekaar de vraag onder collega’s, en voor je goed en wel ‘ok’ !’ hebt gezegd, moet het moeilijkste nog komen : ‘WAAR ?’

Lekker eten en een snelle service zijn alvast twee belangrijke voorwaarden die mijn keuze bepalen, maar de plek moet ook makkelijk bereikbaar zijn én als het even kan met parking voor de deur. Een terrasje voor in de zomer is ‘nice to have too’ !

En deze plek beschikt over dit allés ; op je eentje of onder collega’s, deze oude graansilo is een hippe foodspot voor jong en oud.

Hier kan je dagelijks terecht voor dagverse gerechten. Een blik op de kaart of krijtmuur maakt al snel duidelijk dat iedereen voldaan naar buiten zal gaan.

De Caesar salad, de Avocado chicken wrap en de spaghetti MEATBALLS (specialiteit van het huis) behoren ondertussen tot mijn favoriete gerechten.

Een toffe sfeer, een strak en trendy interieur, een terras met zicht op het Albertkanaal, een uitstekende service en lekkere gerechten ; Bart Albert heeft het allemaal en is daarom dan ook één van mijn favoriete locaties in Hasselt voor een smakelijke lunch.

Bar Albert 6

Bar Albert 5

Bar Albert 7

Bar Albert 3

 

Bar Albert 4

#spoilyourself

http://www.baralbert.be
Bar Albert: Schippersstraat 11b – 3500 Hasselt – 011 75 92 79

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response