#spoilyourself

Bivolino.com

Lionel 6 maart 2015 E-Shop, Have Geen reacties
Bivolino

Geef toe dat het zoveel aangenamer is om als goedgeklede man door het leven te gaan dan wanneer je er als een sloddervos bijloopt. De uitdrukking ‘De kleren maken de man’ wordt dan ook niet zomaar gebruikt.  Een stijlvol hemd is zonder twijfel essentieel in de garderobe van iedere man.

Het was dankzij een verjaardagscadeau dat ik Bivolino 2 jaar geleden leerde kennen en sindsdien is deze brand niet meer weg te denken uit mijn favorieten.

Via hun website bivolino.com kan je op een snelle manier jouw overhemd op maat bestellen. De manier van werken is simpel. Nadat je een account hebt aangemaakt start je met het ontwerpen van jouw exclusief hemd op maat. Je kiest het type hemd – business, fashion, arty of tuxedo – en doorloopt vervolgens verschillende stappen om het stof, design en de afwerking te bepalen. Vergeet zeker niet om je initialen toe te voegen, want dat geeft dat tikkeltje extra aan jouw eigen unieke creatie.

Om de maat van jouw hemd te bepalen is een lintmeter niet nodig. Je hoeft enkel je lengte, boordmaat, gewicht en leeftijd in te geven en Bivolino doet de rest. Makkelijk toch?

Ongeveer 2 weken na bestelling wordt jouw hemd thuis geleverd.

Bivolino2

Bivolino3

Of ik tevreden ben van Bivolino? Absoluut! They fit perfect, zijn goed van kwaliteit, strijken makkelijk en ook de customer service is top. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik afgelopen week mijn ondertussen vijfde Bivolino shirt thuis geleverd kreeg.

Wil jij ook customised shirt? Surf dan naar Bivolino.com en laat mij zeker weten voor welk hemd jij gekozen hebt.

#Spoilyourself

www.bivolino.com

https://www.facebook.com/bivolino1

Foto’s © Bivolino & Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response