#spoilyourself

Broke Bikes

Lionel 12 oktober 2014 Have Geen reacties
BrokeBikes2

Al gehoord van een ‘Fixie’ ? Dit is een gepersonaliseerde fiets die je online kan bestellen via een modulator en eens thuis geleverd zelf in elkaar steekt. Een concept dat een echte hype is in wereldsteden als New York, Amsterdam of Londen.

Drie jonge ondernemers uit de Kempen, Bram, Bart en Lenny, brengen met hun webshop Broke Bikes dit concept naar België. En met succes zo blijkt want de eerste webshop voor gepersonaliseerde fietsen in België, is ook populair in het buitenland.

Het recept voor hun succes story is een eenvoudige, doch geniale mediacampagne via sociale media. Zo kon je na de opening van hun webshop een Fixie winnen door je ontwerp te delen met anderen via sociale media. Als gevolg van de gigantische toeloop ging zelfs de server van de website onderuit tijdens de eerste wedstrijdnacht. In totaal kreeg hun webshop 500.000 unieke bezoekers over de vloer en deelden 55.000 mensen hun design met hun community.

BrokeBikes2

Naast Fixies in alle kleuren van de regenboog kan je bij Broke Bikes ook helmen en gadgets bestellen om van je fiets een modeaccessoire te maken.

Hun slogan is niet voor niets ‘Lead a colourful life’. Zien en gezien worden, daar draait het om.

BrokeBikes1

BrokeBikes4

BrokeBikes5

 #Spoilyourself

https://brokebik.es

Foto’s © Broke Bikes

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response