#spoilyourself

Café Costume – Brussel

Lionel 20 januari 2015 Nationaal Geen reacties
Café Costume 3

“Dear Sir, we are pleased to announce that your Suit has arrived.”

Het is het eindelijk zover; 6 weken na bestelling pik ik mijn tailored maatpak op bij Café Costume.

Café Costume is de shopspot voor jong en oud die net als ik graag strak in het pak door het leven gaat. Of je nu op zoek bent naar een maatpak voor een speciale gelegenheid of voor op kantoor, in Italiaans, Frans of Engelse stijl, Café Costume has it all!

Café Costume 4

Tailoring à la carte

Op zaterdag 6 december had ik een afspraak met Maxime in de shop te Brussel. Het interieur, een mix van antiek en modern waarbij de Chesterfield sofa meteen in het oog springt, dompelt je onder in een sfeer van Mad Men. De ontvangst is hartelijk en terwijl ik geniet van een lekkere koffie stelt Maxime de juiste vragen om te weten waar ik precies naar op zoek ben. Geweldig om zien hoe Maxime, van opleiding architect, passioneel met lintmeter en speldenkussens, aan de creatie van mijn suit begint.

Café Costume Bru3

Café Costume Bru2

Bij Café Costume is de klant koning. Gedurende mijn bezoek krijg ik alle aandacht, en dat een uur lang. Van het bepalen van je stijl, het opmeten van je maten, tot het kiezen van de stof, bij Café Costume komt service op de eerste plaats.

Je kan het hier al uit afleiden, ik ben fan van tailoring à la carte. Heb je binnenkort dus nood aan een nieuw maatpak voor het werk of een speciale gelegenheid, maak dan zeker een afspraak op één van de vier locaties (Antwerpen, Brussel, Gent, Kortijk) van Café Costume want… life is like a costume party.

Café Costume 5

#Spoilyourself

http://www.cafecostume.com

Café Costume: Léon Lepagestraat 24 – 1000 Brussel – 02 513 54 44

Foto’s © Café Costume

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response