#spoilyourself

Christmas pop-up store by StyleByZoe

Vanessa 14 december 2014 See Geen reacties
Christmaspopup

Santa is coming to town!

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur. Geen kerst zonder kerstboom, geurkaarsjes, warme lichtjes, Rudolf en toffe kerstcadeaus. Alhoewel, dat laatste zorgt telkens weer voor de nodige stress wanneer we weer op zoek gaan naar het perfecte kerstcadeau.

Maar, deze keer zal onze zoektocht wat makkelijker zijn want we trokken gisteren naar de interior pop-up van onze goede vriendin Zoé. Zoë had familie & vrienden uitgenodigd voor haar eerste Scandinavian Christmas shopping weekend en had voor de gelegenheid haar prachtige landelijke huis omgetoverd tot een super gezellige interior & design store.

Christmaspopup5

Met dit leuke initiatief zet StyleByZoe haar passie voor Scandinavisch interieur, met de bijbehorende unieke decoratiespullen extra in de verf. Met een glaasje bubbels en zelfgemaakte Zweedse kaneelrol laten Zoé en haar partner Kristof ons kennis maken van enkele unieke Scandinavische merken zoals House Doctor en Tine K Home. En wij zijn fan, en hopen dat de aanstaande eigenaars van de door ons gekozen spulletjes ook in de wolken zullen zijn!

Voor meer info en interieur advies : StyleByZoe

Christmaspopup3

Christmaspopup4

Christmaspopup1

#Spoilyourself

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response