#spoilyourself

Colette – Parijs

Lionel 10 juli 2014 Internationaal Geen reacties
C6

Daar waar het Louvre de bezienswaardigheid is voor kunst & cultuur liefhebbers, is Colette Concept Store dit ongetwijfeld voor de hipsters onder ons. Deze winkel, opgericht in 1997, is gelegen in een hoekpand in de Rue Saint Honoré, een van de mooiste (en duurste) winkelstraten van Parijs.

Een bezoek aan Colette en je begrijpt waarom elke Parijzenaar zegt dat dit dé winkel is in Parijs waar je absoluut naartoe moet. Zodra je er binnen stapt kan je er de laatste nieuwe modetrends spotten; sneakers, gadgets, (golden) smartphones, de nieuwste en coolste headphones, trendy accessoires, juwelen, zonnebrillen, muziek, beauty producten, parfums en de leukste boeken. Art lovers vinden hier ook kunstwerken terug van artiesten van over heel de wereld die hier komen exposeren. In 2011 stelde Moby – naast muzikant ook een begenadigd fotograaf – hier tentoon met zijn expo ‘Destroyed’.

Voorzie wel een goedgevulde portefeuille wanneer je hier binnenstapt want de meeste items zijn erg prijzig !

Colette is voor mij veel meer dan een winkel. Het is een geoliede marketingmachine die een totaal andere dimensie geeft aan shoppen. Doordat ik deze shopspot steeds weer opnieuw bezoek wanneer in Parijs, kan je wel zeggen dat ik fan ben van het concept.

Nog niet dadelijk een trip naar Parijs op de planning? Bezoek zeker eens hun website of surf eens naar hun Facebook & Twitter pagina of hun Instagram.

#spoilyourself

http://www.colette.fr
Colette: 213 Rue Saint Honoré – 75001 Parijs

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response