#spoilyourself

Des Gars dans la Cuisine – Parijs

Lionel 24 juli 2014 Buitenland Geen reacties
DglC12

Geen Yelp of Tripadvisor vanavond want mijn keuze voor deze resto ligt al vast vanaf het moment dat ik wist dat wij opnieuw naar Parijs zouden afzakken. ‘Des Gars dans la Cuisine’ is een gezellige bistro gelegen in Le Marais, de meest leuke en trendy buurt van Parijs.  Deze levendige buurt wordt door de Parijzenaars beschouwd als de place to be voor hij of zij die op zoek is naar de laatste modetrends. Zij die niet graag shoppen moeten niet treuren, want in de vele kleine straatjes zijn er genoeg leuke bars om je favoriete gin tonic te drinken.

Dat ik vanavond kies voor DGdlC is geen toeval; 2 jaar geleden ontdekte ik deze foodspot al eens eerder en ook toon genoot ik van een uitstekende bediening, lekker eten en een ‘cosy atmosphere’.

Eten kan je hier à la carte of je kan kiezen uit de suggesties. Ik bestel eerst een gaspacio en dan kabeljauw. De 2 dames ( V & haar mini-me) kiezen voor de hamburger “Des Gars” en de filet de boeuf poêlé au beurre et à l’ail.

Dat deze zaak hot is wordt al snel duidelijk wanneer meer en meer nieuwsgierigen een poging doen om nog een tafel te bemachtigen. Op voorhand reserveren is dus een must.

Des Gars, à bientôt.

 

 

#spoilyourself

www.desgarsdanslacuisine.com
Des Gars dans la Cuisine: 72 rue vieille du Temple – 75003 Parijs – Frankrijk

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response