#spoilyourself

Dudok Rotterdam

Vanessa 15 maart 2014 Buitenland Geen reacties
Dudok

Daar stond ik dan. Alleen. Op de Nieuwe Binnenweg, in Rotterdam. ‘Ik ben binnen enkele uurtjes terug buiten’ riep hij nog. Schorem barbershop, het doel van onze trip, of zeg maar een leuk excuus om deze hippe stad te bezoeken.

Ondertussen zit ik op het zonnige terras bij Dudok,  langs geschore(m)n mannen terwijl ik wacht ik op mijn eigenste straks weer lekker glad geschoren wederhelft.

Schorem boys

Dudok hoort bij de hipste plekjes van deze stad when it comes to good food & drinks, Dudok is gelegen in de Meent, de meest trendy winkelstraat van Rotterdam. De café/brasserie is gehuisvest in een groot statig modern hoekgebouw in loftstijl, de kelners zijn keurig gekleed en vriendelijk, zoals het hoort, jammer genoeg mis ik dit vaak bij ons wat verder de grens over.

Dudok

Ik bestel er een broodje préparé met truffelmayonaise en een knapperig slaatje, lekker.Ik besluit een zoetje na te bestellen – een smsje liet me weten dat er nog lang niet geschoren werd – en ga dus voor een bekertje appeltaartijs, voor deze komt ie-de-reen naar hier. En het mag gezegd, deze is óverheerlijk, of neen, hier heet dat ‘echt vet!’.

Dudok

De zon verdwijnt achter het gebouw voor me, ik krijg het hier te koud. Snel nog even mijn mails checken – oh ja nog even vermelden dat je hier bij Dudok free Wi-Fi hebt –  en hierna beslis ik om nog wat te gaan wandelen in deze leuke buurt. Dudok, you’ve stolen my heart, we’ll be back soon!

#spoilyourself

http://www.dudok.nl
Dudok: Meent 88 – 3011 JP Rotterdam, Nederland

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response