#spoilyourself

Hapjesprincess – Blog

Lionel 25 september 2014 See 2 reacties
Hapjesprincess.be_

Het najaar is nog maar goed een paar weken oud, de herfst afgelopen zondag officieel begonnen en de griep heeft hier zijn intrede al gedaan. De afgelopen dagen bestond het menu dan ook uit de nodige porties antibiotica.

Tijd voor een gezonde portie power food, alleen sta ik er vanavond alleen voor in de keuken en het enige wat ik tot nu toe kan koken is water.

Gelukkig volg ik sinds enige tijd de blog ‘Hapjesprincess’ van Julie Van Weehaeghe. Deze healthy foodlover & runaholic blogt met veel passie over eten en alles wat ermee te maken heeft. Zo vind je onder haar rubriek ‘Healthy cooking’ verschillende recepten terug. Vlees- of visgerechten, van apero tot dessert; er is genoeg keuze om je te doen watertanden. En goed nieuws voor de vegetariërs onder ons, want ook zij kunnen op ‘Hapjesprincess’ heel wat culinaire inspiratie opdoen.

Ik kies vanavond voor ‘Kipfilet opgevuld met spinazie en tomaat’. Dit gerecht is volgens ‘Hapjesprincess’ een echte aanrader: eenvoudig klaar te maken, gezond en lekker!

Hapjesprincess2

 

Hapjesprincess1

 

Deze keer geen complimenten aan de chef, maar aan blogster Julie. Want het mag gezegd, dit gerecht was idd een aanrader en dankzij ‘Hapjesprincess’ eet ik vanavond geen junkfood.

Ben je zelf ook op zoek naar gezonde recepten of tips voor ‘healthy living’, check dan zeker eens de toffe blog ‘Hapjesprincess’.

 

Hapjesprincess3

 

#Spoilyourself

http://www.hapjesprinces.be

Foto’s © www.hapjesprinces.be

Like this Article? Share it!

About The Author

2 Comments

  1. Julie Hapjesprincess 26 september 2014 at 16:24

    Leuk om te lezen :)

    • Lionel 26 september 2014 at 19:25

      Thnx! Jij ook bedankt voor de cooking inspiratie :)

Leave A Response