#spoilyourself

Harley Davidson Sportster Forty-Eight

Christian 11 september 2014 Have Geen reacties
Harley5

Likers gonna like, haters gonna hate, ik ben al van jongs af aan gepassioneerd door moto’s , en dit is een understatement.

Even terug naar waar het allemaal begon. Ik ben groot geworden in een familie van motorliefhebbers. Papa & neef reden met de crossmoto en het duurde niet lang vooraleer ik mee achterop mocht met één van hen. Daar was het dat ik gebeten werd door de microbe.

Op het moment dat ik mij “man” genoeg voelde, ik ben dan 16 jaar, beslis ik om mijn eerste crossmoto te kopen. De jaren die daarop volgen verslijt ik de ene Suzuki en Kawasaki na de andere. Tot ik op een bepaald moment besef dat ik te dicht bij de limieten van het gevaarlijke zit te rijden en beslis om er definitief mee te stoppen.

Harley

11 oktober 2013, deze post door mij op Facebook, een reactie van een vriendin waarin ze zegt dat ze mij hierin helemaal herkent en de aankoop van mijn nieuwe moto is een feit. De interesse voor crossmoto’s heeft echter plaats moeten maken voor iets wat volledig past binnen mijn lifestyle; de Harley Davidson Sportster 1200 Forty Eight.

Harley3

‘Ben jij dan een Hells Angel’ hoor ik je nu denken? Neen, dat ik kies voor Harley Davidson is heel eenvoudig: een merk met een geschiedenis, een moto waar een verhaal achter schuilt, een typisch Amerikaans concept dat zijn waarde nooit zal verliezen.

Snelheid is niet belangrijk, maar wél het genot van vrijheid en ontspanning. Een moto met kracht, de geur van benzine en de screaming sound van de V-twin motor.

Harley5

Om helemaal de retro look te hebben wanneer ik ga toeren met mijn HD, ga ik dan ook op zoek naar accessoires met karakter. Voor mij geen moderne helm, maar wel de typisch Amerikaanse vintage helm en lederen handschoenen.
I enjoy every moment when I’m on my bike.

Harley 2

Harley4

Harley6

Hope you like it too!

Gebeten door de microbe? Check www.harleydavidson.com

#Spoilyourself

Foto’s © Spoilyourself.be

 

Like this Article? Share it!

About The Author

ik geniet ...

Leave A Response