#spoilyourself

Hotel Bazar Rotterdam

Lionel 9 april 2014 Buitenland Geen reacties
Bazar 1

Bazar daar kom je de wereld tegen! Deze oneliner zegt zo goed als alles over het meest bijzondere hotel van Rotterdam. Het voormalige opslaghuis voor bureaumachines is vandaag verbouwd tot een hotel van 27 kamers, ingericht in een Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse of Oosterse sfeer. Ieder verdiep heeft zijn eigen stijl en bij Bazar doen ze er werkelijk alles aan om de sfeer van de 3 continenten te creëren.

‘Kamer 307, 3e verdieping aan het einde van de gang’. De vriendelijke receptioniste wijst me de weg en eens binnen op de kamer laten de verschillende maskers, de zebramotieven en het rieten plafond mij geloven dat ik vanavond in Afrika overnacht.

Helemaal ‘into Africa’ wordt het wanneer ik mijn wereldreis verder zet tot in de badkamer en mijn ogen de kost geef aan het gigantische bad met regendouche. Een duik in deze houten kuip staat alvast op mijn ‘To Do’ voor morgenvroeg.

Een kingsize bed, televisie, minibar, alles is aanwezig in kamer 307 om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Enig minpuntje: er is geen ‘free Wi-Fi’, but on the other hand who needs Wi-Fi when you’re in Africa.

Qua ligging scoort hotel Bazar een 10/10, want de Witte de Withstraat is de bekendste uitgangsbuurt van Rotterdam, met hippe winkels, restaurants en trendy bars. Al zorgt dat laatste er wel voor dat een overnachting bij hotel Bazar best wel luidruchtig kan zijn. Maar een uitgebreid oriëntaals ontbijt in Wereldeethuis Bazar maakt alles weer goed en maakt van een overnachting in hotel Bazar een unieke ervaring.

#spoilyourself

http://www.bazarrotterdam.nl
Hotel Bazar: Witte de Withstraat 16, 3012 Rotterdam, Nederland

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response