#spoilyourself

I want to ride my bicycle…

Christian 4 september 2014 Have Geen reacties
photo 2

I want to ridy my bicycle, I want to ride my bike…

Fietsen is hot en ik heb ontzettend veel zin om er op uit te trekken. Alleen heb ik geen fiets en dan wordt het moeilijk natuurlijk. Hoog tijd dus voor een nieuw stalen ros.

Een plooi- of racefiets, mountain- of city bike…er is genoeg aanbod om uit te kiezen. Vele brochures later vind ik nog steeds niet mijn zin en beslis ik om mijn zoektocht te staken en om het over een totaal andere boeg te gooien. Voor mij geen fiets met een carbonnen voorvork of de laatste versnelling van shimano. Neen deze keer wil ik een fiets met iets meer stijl, eentje om al fluitend kilometers te maken over de mooiste verkaveling of om de stad te ontdekken.

Ik kom op het idee om op de tweedehandswebsites te gaan zoeken naar een tweedehands fiets en voor slechts € 50 een echte vintage racefiets te kopen.

Wanneer ik hem dan ook afhaal spring ik een gat in de lucht. Deze fiets is iets waar ik naar op zoek was: oud & vuil maar nog in een perfecte staat.

Wat extra olie op de ketting, een nieuw laagje verf op het kader en mijn eigen vintage bike is klaar voor zijn eerste kilometers. Rugzak klaar, fototoestel in aanslag en onder een stralende zon ben ik weg voor een eerste zalige rit.

Ben je dus zelf op zoek naar vintage fiets, bezoek dan zeker eens www.2dehands.be en wie weet kom ik je binnenkort wel tegen onderweg.

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 5

#Spoilyourself

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

ik geniet ...

Leave A Response