#spoilyourself

Just Do It – NikeiD

Vanessa 25 oktober 2014 Have Geen reacties
NikeiD 6

Ik had jullie beloofd een kleine update te posten zodra mijn nieuwe Nikes (wist je trouwens dat de correcte uitspraak ‘naaikie’ is?) zouden toekomen, dus voilà, here they are :

NikeiD 4

I am totally in love met mn nieuwe airmaxjes ! Zeg nu zelf, wie wil er nu geen gepersonaliseerde sportschoenen die er dan ook nog es hot uitzien?

NikeiD 1

Alleen, voor de ‘zachte’ prijs van 185€ had ik eerlijk gezegd wel een flashy doos mét strik verwacht en een bijbehorende felicitatiebrief … Dan had ik me nog een beetje specialer gevoeld op het moment dat ik de doos opende. Deze kleine opmerking wil ik toch even vermelden bij Nike.

NikeiD 3

Maar ik kan je verzekeren, ik word nagekeken op straat, en dat heb ik allemaal te danken aan deze beauties. Dus rep je naar nike.com en create your own !

Wat vooraf ging :

Ik droomde al jaren van mijn eigen personalized Nike Air Max. Dit was echter enkel mogelijk voor de USA customers dus ik bleef in de kou staan, tot nu.
Je kan nu dus ook vanuit Belgie je eigen paar Nikes creeëren en personaliseren via de site www.nike.com/be . Dit kan voor dames, heren en kinderen, en dit voor de verschillende sporten (en zelfs ook voor sportkledij zag ik net).
So I did … en het werden de Air Max Lunar90 Premium, basis kleur zwart leder, met een combinatie van croco- en slangenleer (sorry voor de dierenliefhebbers onder jullie).

Elk model beschikt over een bepaalde keuze aan kleuren en soorten materiaal, zo kan je per model een basiskleur kiezen, de kleur van de hiel, de zool (ja ook met spikkels en faded colour), de veters, buitenzool, de ‘swoosh’ … geweldig ! Maar neem vooral je tijd, het maken van je eigen ontwerp is geen sinecure en zeker niet zo makkelijk als je zelf dacht.

NikeiD

Als laatste personal touch koos ik ervoor om op de achterzijde het Nike logo te vervangen door een gepersonaliseerde tekst (max 6 tekens per schoen), die van mij hou ik nog even geheim, zodra mijn paar toegekomen is kan je ze hier ontdekken.

Hetgeen erg handig is, is dat je je ontwerp kan saven en wijzigen indien je nog van gedacht zou veranderen nadien.
Ook belangrijk, je krijgt een gratis levering bij een aankoop vanaf 50Euro, en dat mag ook wel voor een paar loopschoenen van 185 Euro… Nu ja, erg veel lopen ga ik met deze beauties niet, daar gebruik ik mijn goeie ouwe nog wel een tijdje voor.

Tip: om de juiste maat te kiezen ga je best eerst effe langs bij een sportwinkel (zonder uiteraard te verklappen welke je grootse plannen zjn, want eens de schoenen geleverd zijn kunnen ze echter niet meer geretourneerd worden vermits deze volledig op jouw voetmaat (én vooral naar eigen smaak) ontworpen zijn!

Ik moet nog enkele weken geduld hebben vooraleer ik mijn Nikes eindelijk kan dragen, maar dat heb ik er graag voor over.
De NikeiD’s zijn niet echt goedkoop, maar hé, je hebt dan ook een uniek paar schoenen die niemand anders draagt.
By the way, je krijgt op regelmatige tijdstippen de status van je bestelling doorgestuurd; de mijne zitten nu in de fase van fabricage, spannend!!

Noteer alvast 6 november want dan kan je hier een foto vinden van mij en mijn nieuwe Naikies !

NikeiD2

 

#Spoilyourself

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response