#spoilyourself

La Crèmerie de la vache – Brussel

Lionel 6 september 2014 België Geen reacties
lcdlv1

De Louizalaan is, naast de Guldenvlieslaan (Toison d’Or), voor velen de meest gekende (maar zeker niet de boeiendste) winkelstraat in Brussel. Aan winkels geen gebrek, maar het wordt een hele opgave wanneer je na het shoppen dorst of honger krijgt en op zoek gaat naar een leuke spot voor een drankje of een snelle hap.

Neem alvast pen en papier, of beter, je smartphone , want ‘La Crèmerie de la vache’ is een tip om te onthouden. In deze gezellige bakkerij/patisserie – gelegen in een zijstraatje van de Louizalaan – kan je terecht voor ontbijt, lunch of koffie met wat zoets erbij, ambachtelijk brood en fusions van Mariage Frères.

Het is alvast een van mijn vertrouwde stekjes wanneer ik mijn voorraad Nespresso moet aanvullen (de prachtige winkel van Nespresso ligt er op een boogscheut van) of wanneer mijn vriendin de laatste trends bij Essentiel wil opsnuiven wat verderop.

Bestel er zeker een ‘tartine boeuf basilic’, mijn all time favorite en een lekkere tarte au citron voor achteraf. Geen paniek, men spreekt er Nederlands!

lcdlv2

lcdlv3

lcdlv4

lcdlv5

lcdlv6

lcdlv7

lcdlv8

lcdlv9

lcdlv10

lcdlv11

 

#Spoilyourself

La Crémerie de la vache: Rue Jean Stas 6 – 1060 Brussel – 02 538 28 18

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response