#spoilyourself

Lucy’s

Lionel 19 september 2014 Do Geen reacties
Lucy's

Toeval of niet maar op zaterdag lees ik in het weekendmagazine van De Morgen dat ‘Food trucks’ hip & trending zijn en de dag erna kom ik ‘Lucy’s‘ tegen op de jaarlijkse ‘End of summer bbq’ bij vrienden thuis (s’avonds als 2de shift weliswaar, na de bbq die we s’middags hadden).

4

Lucy’s is het concept dat Vanessa en haar schoonzus Laura onlangs in het leven riepen. In een imposante mobiele frituur, helemaal in de vintage style, serveren ze frietjes, burgers en ander lekkers op een gezellige en originele manier.

1

De naam Lucy’s verwijst naar de mama van Vanessa. De ‘altijd welkom’ sfeer die haar mama uitstraalt wil ze op haar beurt overbrengen naar zij die bij haar aanschuiven voor een lekkere hap. Het duurde dan ook niet lang vooraleer de rij van uitgehongerden toenam, waaronder ikzelf. Geef toe: een lekkere friet mayonaise uit een trendy food truck als Lucy’s, daar zeg je niet neen tegen.

Het toffe aan Lucy’s food truck is dat je ze kan gebruiken als frietwagen, snackwagen of voor andere formules en dat steeds met een uitstekende bediening door Vanessa en Laura.

Heb je dus binnenkort een event of party gepland en je wil je je gasten op een originele manier verrassen, neem dan zeker contact op met Lucy’s en wie weet staat deze retro food truck binnenkort wel in jouw achtertuin!

10

9

8

7

6

5

2

#Spoilyourself

Lucy’s: https://www.facebook.com/Lucyscateringandevents - 0484 27 68 97

http://lucyscateringandevents.be

Foto’s © Lucy’s

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response