#spoilyourself

Mamuli – Halle

Vanessa 23 november 2014 Nationaal Geen reacties
Mamuli2

Wist je dat ‘mamuli‘ een oorbel of pendant is die door mannen of vrouwen gedragen wordt op het eiland Sumba, Indonesië. De omega vorm symboliseert de productieve en seksuele aantrekking van de vrouw en de kracht en rijkdom van de man.

Maar meer nog is ‘Mamuli‘ éen van onze laatste ontdekkingen die we graag met jullie willen delen.

In deze concept store werden we afgelopen zaterdag hartelijk ontvangen door Sylvie Schollier. Sylvie opende haar winkel in september en ik ben fan van het eerste uur sinds ik haar foto’s toevallig opmerkte via instagram (je kan haar account vinden onder mamuli_conceptstore). Ik wist meteen dat ik deze plek móest en zou bezoeken.

Mamuli12

De winkel die ondergebracht werd in de mooie privé woning te midden van het Hallerbos, werd heel bewust op deze plek geopend, buiten de drukte van de stad, om net dat tikkeltje rust te vinden naar waar we allemaal op zoek zijn (terwijl de ouders shoppen, kunnen de kids ondertussen buiten in de boomhut spelen!).

We waren nog maar net binnen of we kregen al een lekkere Nespresso aangeboden waardoor je je onmiddellijk welkom voelt, dit is een echte ‘feel good shop’!

Mamuli7

Bij Mamuli vind je een mooie selectie van interieurspullen van o.a. Arne Jacobsen, Vitra, Le Corbusier, Eames, Vitra (ook vintage), comfy clothes, linnen, boots, handtassen, kussens, beddengoed, juweeltjes, fragrances voor je interieur, schapenvachtjes, koeienhuiden, coole hebbedingen voor de kids en zelfs lekkere bio-wijnen.

Mamuli3

Mamuli19

Sylvie gaat op zoek naar unieke en duurzame materialen die geproduceerd worden in goede omstandigheden (fairtrade) en vooral items waar ze een goed buikgevoel mee heeft.

Ik heb aan mijn bezoek aan Mamuli alvast een mooie armband van het Nederlandse Anna+Nina overgehouden, leuke papieren servetjes van Bloomingville voor de feesten, papieren do-it-yourself kerstballen (voor dochterlief) , made in India en some fancy socks (for him).

Mamuli1

Voor de kerst heb ik prachtige kussens gespot van By Nord, mooi bedlinnen, heerlijk ruikende zeepjes uit Sicilië, kaarsen en parfums voor het interieur … ik kijk er al naar uit hier snel terug te komen voor de eindejaarsfeesten!

Ga zeker zelf es kijken wanneer in de buurt van Brussel (Mamuli ligt op 15 minuten van hartje Brussel).

Mamuli9

#Spoilyourself

http://www.mamuli.be

https://www.facebook.com/mamuliconcept

Mamuli: Nachtegaalstraat 198 – 1501 Halle (Buizingen) – 02 307 45 51

Foto’s © Mamuli

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response