#spoilyourself

Nike SweatSUIT by Clothsurgeon

Lionel 15 november 2014 Have, See 2 reacties
SweatSUIT

De kleren maken de man en vanaf nu sporten we in stijl met deze Nike “SweatSuit”. Ik zie mezelf misschien niet direct op straat lopen in deze outfit, maar ik toch vind ik de manier waarop dit project tot stand is gekomen de moeite waard om met jullie te delen.

SweatSUIT6

De Nike SweatSUIT is een persoonlijk project van Rav Matharu van Clothsurgeon, een Londens luxe mannenmerk dat een mix brengt van sportswear en maatpak. Rav had voor een event van Nike een speciale outfit nodig en hij besloot daarom zijn eigen Nike SweatSUIT te ontwerpen. Voor het creëren van deze SweatSUIT gebruikte hij 4 van de populaire grijze Nike trainingsboeken.

SweatSUIT1

Om er voor te zorgen dat de kenmerken van de trainingsbroeken niet verloren gingen in zijn creatie, toverde hij de zak van de broek om tot een ‘pocket zak van de blazer’ en werd de elastische tailleband behouden. De broek kreeg een trendy update door het aanbrengen van een voorste plooi (je weet wel, de plooi die je terugvindt in een kostuumbroek).

SweatSUIT4

 

SweatSUIT3

Jammer genoeg is de kans dat je deze Nike SweatSUIT in de winkelrekken gaat terugvinden op dit ogenblik nog zo goed als onbestaande aangezien dit project geen officiële samenwerking is met Nike.

#Spoilyourself

Foto’s © Clothsurgeon

Like this Article? Share it!

About The Author

2 Comments

  1. Wessel 7 december 2014 at 21:26

    Ik MOET er zo een zien te krijgen ! zou iemand mij daarbij kunnen helpen ??

  2. Lionel 10 december 2014 at 12:41

    Hi Wessel, ik vrees ervoor aangezien de SweatSuit een persoonlijk project was van Rav Matharu.

Leave A Response