#spoilyourself

Pistolet Original – Brussel

Lionel 16 augustus 2014 België 2 reacties
PO1

Hey hey it’s Saturday! En ik voel dat het vandaag gaat lukken om eindelijk zonder té lang aanschuiven een van de lekkerste belegde pistolés van het land te bestellen, en dit in Brussel, bij Pistolet Original.

PO1

Pistolet Original? Dat klinkt als een doordeweekse broodjesbar zal je nu denken. Maar niets is minder waar. Deze foodspot, gelegen onderaan de Brusselse Grote Zavel, is een origineel concept voor een lekkere snelle hap. Hier geen basic broodje kaas of hesp, maar een uitgebreid aanbod van beleg (zeg maar ‘creaties’) voor tussen de ronde krokante pistolet; gehakt met pickels, roastbeef knolselder, kabeljauwschnitzel tartaar, américain waterkers, of een échte hamburger of hotdog.

PO4

Naast de belegde broodjes kan je hier ook terecht voor andere Belgische streekproducten, al hetgeen je er kan consumeren is enkel van Belgische bodem. Ik daag je uit om aan de verleiding van streekbieren en wijnen, cuberdons, babelutten en ander lekkers (ken je de Penny wafer nog ??) te weerstaan.

PO8

Het interieur van Pistolet Original oogt strak, gezellig en heeft iets retro. Degusteren kan je binnen aan de toog, aan de grote stenen tafel of met goed weer op het terras. Krap in tijd? Geen probleem, de vers belegde broodjes kan je uiteraard ook meenemen. Smakelijk !

PO2

PO5

PO6

PO7

PO9

PO10

PO11

PO12

#Spoilyourself

http://www.pistolet-original.be
Pistolet Original: Rue Joseph Stevensstraat 24-26 – 1000 Brussel – 02 880 80 98

Foto’s © Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

2 Comments

 1. Pretty Cool stuff 22 augustus 2014 at 07:55

  Ziet er tof uit zeg!

  Katrien x

  • Lionel 23 augustus 2014 at 08:49

   Super!
   Zeker eens bezoeken wanneer in Brussel.

   Lionel

Leave A Response