#spoilyourself

Ruben O

Lionel 23 december 2014 Have, Nationaal Geen reacties
Ruben 0

Volgens mij hebben wij, mannen, er allemaal wel zo ééntje in onze kleerkast: een broek waarvan we bij aankoop dachten ‘top’. En achter bleek ze een ‘flop’. Net iets te kort, net iets te groot, net niet slim-fit genoeg… En als er iets is waar ik een hekel aan heb als het op kleren aankomt, dan is het wel het dragen van een broek die mij niet goed zit. Herken jij jezelf hierin, dan is Ruben O iets voor jou.

Samen met Wouter, een goede vriend van me, trok ik naar het atelier van Ruben Opheide in Antwerpen. Ruben is 24 jaar en eigenaar van zijn eigen kledinglabel Ruben O. Al snel merk je aan Ruben dat hij gepassioneerd is door de ambacht van kleermaker en dat hij er alles aan wil doen om de geschikte broek op maat te creëren voor mannen en vrouwen. Iedereen kan dus bij Ruben O terecht. Zijn cliënteel bestaat uit bedrijfsleider, fashionistas, de gewone huisman of huisvrouw.

Ruben 0_1
Na een hartelijk ontvangst met een kop koffie wordt aan de hand van een intake gesprek de stijl van je broek bepaald – casual, business, casual chique – en kies je de stof naargelang je eigen smaak en het seizoen waarin je de broek wilt dragen. Doorheen het gesprek geeft Ruben je het juiste advies en helpt hij je met het maken van de juiste keuzes. Na het bepalen van de details zoals binnenvoering, zakken & knopen, kan het opmeten beginnen.

Ruben 0_2

Ruben O_3

Ruben O_6

De prijzen voor een handmade broek variëren tussen € 159 en € 199. Je broek wordt 3 weken na bestelling thuis geleverd en indien een retouche nodig is kan je uiteraard altijd terecht bij Ruben O.

Wouter en ik zijn alvast razend benieuwd om onze eigen handmade broeken te zien en te dragen !

#Spoilyourself

Ruben O: Samberstraat 9 –  2060 Antwerpen

http://www.ruben-o.com

Foto’s © Ruben O

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response