#spoilyourself

Secrid wallets

Lionel 26 april 2015 E-Shop, Have Geen reacties
Secrid5

De ‘wallets’ of kaarthouders van Secrid.

Ik heb de mijne 2 maanden nu,  een perfect verjaardagscadeau vanwege mijn vriendin en heb dus voldoende tijd gehad om deze uit te gebruiken en er mijn ongezouten mening over te geven. En eerlijk; het is de meest gebruiksvriendelijke en coolste ‘portefeuille’ die ik ooit had.

Vergeet het klassieke verhaal waarbij je je portefeuille volpropt met munten, briefjes, receipts en andere dingen die er niet horen. Want dit zorgt er enkel voor dat je een portefeuille in je broekzak hebt die wel een kg of 5 weegt. Met de portefeuilles van Secrid behoort dit voor altijd tot het verleden.

Secrid

We hebben allemaal steeds meer en meer (of enkel nog maar) betaalpassen en Secrid speelt hier handig op in door een portefeuille te brengen die klein en handig oogt en toch voldoende ruimte voorziet om je kaarten te bundelen in de ultradunne cardprotector. Door een innovatief systeem zijn je kaarten tevens ‘hackproof’ , hetgeen ervoor zorgt dat zowel je privacy als je geld beveiligd is.

Wanneer je naar de webshop van Secrid gaat kan je kiezen uit 5 verschillende modellen in verschillende kleuren of leersoort: Cardprotector, Cardslide, Miniwallet, Slimwallet, Twinwallet. Mijn vriendin koos voor mij de Twinwallet die bestaat uit twee cardprotectors in een leren hoes met druksluiting. De juiste keuze, want ik heb graag voldoende ruimte voor mijn kaarten, bankbiljetten en als het kan ook nog enkele visitekaartjes.

Secrid2

Koop je liever niet online, dan kan je altijd terecht in een van de Secrid verkooppunten.

Iedereen die ik ken met een wallet van Secrid is super enthousiast. Dus is jouw portefeuille aan vervanging toe of ben je op zoek naar een tof cadeau dan is deze Secrid wallet een must have voor hem én haar!

Secrid4

#Spoilyourself

Foto’s © Secrid

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response