#spoilyourself

Style By Zoe

Vanessa 15 oktober 2014 See Geen reacties
sbz8

Kan jij net als ik wegdromen bij het zien van de mooie interieurs die je in tal van magazines tegenkomt de dag van vandaag, maar heb je geen benul welke stoel bij welke tafel hoort, welke kleur te kiezen voor die ene muur in de woonkamer of welke lamp in die ene hoek te plaatsen? Dan kan het interieuradvies van StyleByZoe je een oplossing bieden bij al je vragen in verband met je interieur en decoratie.

Zoë was eerst een collega van me, we hebben samen heel wat watertjes doorzwommen op de werkvloer, en nu is ze sinds lang ook een goeie vriendin. Deze toffe madame is de echtgenote van Kristof en mama van Mathieu, en sinds kort heeft ze naast haar drukke job, haar eigen StylebyZoe gelanceerd.

sbz5

 

Hier volgt Zoë’s eigen verhaal :

StyleByZoe is een uit de hand gelopen hobby, een creatieve uitlaatklep, een passie voor mooie, unieke spullen en tegelijk ook een afkeer van lelijke, saaie, grijze massaproductie.

Al jaren ben ik geboeid door mooie interieurs. Als kind maakte ik de mooiste Barbiehuizen, als tiener was mijn kot een pareltje en samen met mijn man Kristof heb ik ons huis met veel liefde en geduld ontworpen en ingericht.

Ik ben niet het type dat naar een meubelgigant rijdt en er meteen een hele uitzet koopt. Nee, voor mij moet een interieur groeien, geleidelijk vorm krijgen, mee-evolueren ook met de bewoners. Geduldig bezoek ik elke zondag rommelmarktjes op zoek naar leuke kadertjes, stoelen en kandelaars. Ik breng leuke souvenirs mee van vakantie en ik speur ‘s avonds uren op Pinterest en Instagram. Wat een schat aan ideeën je daar kan vinden! Op die manier ben ik bijvoorbeeld met Scandinavisch design in contact gekomen. Tine K Home, Hay, House Doctor, Muuto en Madam Stoltz zijn enkele van mijn favoriete Scandinavische merken waar ik online spullen bestel. Het is een stijl die volgens mij perfect te combineren is met een tijdloze Vlaamse woonstijl en Franse brocant. Ik hou van mix&match, tijdloos of hedendaags maar altijd met een vleugje nostalgie.

sbz6

Regelmatig kreeg ik van vrienden en familie complimentjes over mijn huis en decoratiestijl. En soms ook de vraag om hen te helpen ook van hun huis een gezellig nest te maken. Vandaaruit is StyleByZoe gegroeid. Als je op mij beroep doet kom ik bij je langs voor een gesprek. Ik kijk hoe je woont maar ook welke kledij je draagt, welke levensstijl je hebt en op basis daarvan maak ik een moodboard. Dat is een bord met knipsels, stukjes stof, kleurenkaarten, foto’s en een plannetje om zo goed mogelijk de sfeer weer te geven die ik wil oproepen.

sbz2

Ik maak ook een lijst van de meubelen, decoratiespullen, behang, verf, gordijnen, planten die nodig zijn om deze sfeer te creëren. Als je akkoord gaat met het voorstel kan ik helpen om de items effectief aan te kopen en op de juiste plaats in de ruimte te zetten en alles aan te kleden.

StyleByZoe … a passion for all things beautiful.’

sbz3

sbz4

sbz7

#Spoilyourself

https://www.facebook.com/StyleByZoe

Foto’s © StyleByZoe

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response