#spoilyourself

Suitcase.be

Lionel 1 oktober 2014 E-Shop, Have, See Geen reacties
Suitcase3

Ben je een stijlvolle hedendaagse man maar heb je een hekel aan shoppen, heb je te weinig tijd door een drukke baan, of wil je een extra paar toffe schoenen toevoegen aan je dressing maar je weet niet dewelke, dan is Suitcase.be dé oplossing voor jou.

Dit online retailconcept, opgericht door Jonathan Wanten en Anthony De wit, zorgt ervoor dat er een koffer vol kleding en/of schoenen aan huis geleverd wordt.

Suitcase4

Hoe werkt het :

Je maakt een account aan door jouw kledingstijl(en) – business, casual, sporty, smart casual – te kiezen, de merken te markeren die je het vaakst draagt en jouw maten door te geven.

Enkele dagen later zal je via telefoon, mail of Skype gecontacteerd worden door jouw personal style advisor voor een gesprek. Op basis van jouw feedback stelt hij/zij een garderobe samen die dan enkele dagen later in een suitcase bij jou aan huis geleverd wordt.

Suitcase1

Je past de kleren in jouw eigen comfort zone en betaalt enkel voor de kleding die je wenst aan te kopen. De overbodige kleding stuur je terug zonder verzendkosten.

Suitcase2

Suitcase3

Suitcase5

My Suitcase

Ik deed alvast de test en 7 dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst stond de postbode voor de deur met mijn Suitcase. Het leek wel Kerst toen ik mijn koffer met kleren in ontvangst nam.

In de suitcase vind je naast de kledij en prijslijst ook een met de hand geschreven note van je style advisor die je feedback geeft over het samenstellen van de garderobe, hetgeen het persoonlijk maakt.

Suitcase9

Foto © Spoilyourself.be

De kleren passen in je eigen comfort zone – in mijn geval was dat de living – is echt wel een luxe. Je bent niet gehaast en je hebt het voordeel dat je de toegestuurde kledij kan uitproberen in combinatie met hetgeen je al in je kast hebt hangen.

Hoewel ik zelf geen aankoop gedaan heb – de toegestuurde kledij was op dat moment niet hetgeen ik echt nodig had – kan ik je Suitcase alleen maar aanraden. Het is niet alleen een zeer toffe manier van shoppen, het is ook fun wanneer je zoals in mijn geval een aantal followers uit de Twitter-community hebt die mee op de kar springen en hun eigen toegestuurde garderobe gelijk volwaardige modellen delen aan de hand van foto’s.

Suitcase8

Foto ©Spoilyourself.be

 

#Spoilyourself

http://www.suitcase.be

Foto’s © Suitcase.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response