#spoilyourself

Wereldeethuis Bazar Rotterdam

Lionel 12 april 2014 Buitenland Geen reacties
Eethuis B 8

Honger gekregen na een drukke dag Rotterdam en op zoek naar een speciale plek voor een gezellige avond, dan is Wereldeethuis Bazar een absolute aanrader.

Wereldrestaurant Bazar is gevestigd in hetzelfde gebouw als hotel Bazar en heeft naast de Rotterdamse vestiging ook nog eentje in Amsterdam.

Het interieur en de gezellige drukte, brengen je onmiddellijk in die typische exotische sfeer. Je merkt meteen aan het personeel en de andere gasten dat dit restaurant een smeltkroes van culturen is, waar iedereen zich welkom voelt.

Eethuis B 4

Reserveren is een must, want al snel blijkt dat deze zaak aardig vol zit en sommigen hun beurt afwachten terwijl ze een aperitief drinken aan de bar.

Een blik op de kaart maakt mij waterachtig voor wat komen gaat. De keuken van Bazar biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit gerechten uit verschillende landen, voornamelijk afkomstig uit het Midden-Oosten en uit Noord-Afrika.

Eethuis B 3

Humuz als voorgerecht, Bizar Bazar – mixed grill kebab (hun vlees is halal)- als hoofdgerecht, en lekkere Marokkaanse rode wijn maken van dit avondmaal zowaar een feestmaal.
En het moet ook gezegd dat het supervriendelijke personeel er echt alles aan doet om je avond zo relaxed mogelijk te maken.

Opzoekwerk leert mij dat het idee en succes van het eethuis afkomstig is van de mensen die er oorspronkelijk werkten, van wie sommigen als vluchtelingen uit oorlogslanden naar Nederland waren gekomen.

Eethuis B 2

Eethuis B 7

Eethuis B 9

#spoilyourself

http://www.bazarrotterdam.nl
Wereldeethuis Bazar: Witte de Withstraat 16, 3012 Rotterdam, Nederland

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response