#spoilyourself

Würst – Leuven

Vanessa 19 augustus 2015 België 1 reactie
Würst 10

Jullie kennen Jeroen Meus’ nieuwste culinaire hotspot ‘Würst’ ondertussen vast wel; Jeroen (of de Jerre hier bij ons in Leuven) testte zijn nieuwste concept uit op RW met zijn ‘Würst on wheels’ en was een mega succes.

Würst 13

Vorige week donderdagavond was de wachtrij bij Würst in het centrum van Leuven wat minder langs dan anders (ook wel dankzij de lokale stortbui) dus we besloten onze kans te wagen op s’lands beste ‘haute dogs’. Je kan er niet reserveren, just walk-in and order .

Je plaatst je bestelling aan de toog bij het binnenkomen en wacht met je bestelbon tot je hotdog klaar is.

Würst 5

De worsten (afhankelijk van de haute dog die je kiest krijg je een merguez, kippenworst of rookworst, à la minute gegrild op de barbeque dus de hitte en de lekkere geur krijg je er gratis bij, wel best je kleren effe buiten hangen nadien :)

Wij kozen de Sauerkraut (Soft bun, onion, sauerkraut, würst, mustard, bacon, ketchup, pickled & crispy onion), de Memphis Soul (Corn bread, cole slaw, würst, texas-honey, sweet relish, pulled beef, crispy onion, jalapeños) en een kids hotdog voor Lola. Bestek is er niet, normaal ook, een hotdog eet je nu eenmaal uit de hand.

Würst 9

Je kan binnen zitten aan een zestal tafeltjes of aan de toog, buiten is er een groot terras.

Alle gerechten zien er ongelooflijk smaakvol uit, de ingrediënten zijn kraakvers en over de samenstelling van elke ‘haute dog’ is heel goed nagedacht. Smaken die heerlijk blenden en je doen uitkijken naar een volgend bezoek. Terwijl we aan de toog zitten zijn enkele medewerkers een nieuw ‘prototype’ aan het samenstellen en aan het proeven.

Alle haute dogs zijn vegetarisch of glutenvrij verkrijgbaar.

Würst 7

En laat me duidelijk zijn, dit is geen gewone snack, maar een volwaardige maaltijd. De prijs voor een haute dog gaat van 7,5 Euro tot max 10 Euro.

We keren snel terug om ook de andere haute dogs te proeven !

Würst is HOT!

Würst 2

Bedankt Tom & Millie voor de leuke slogan !

#Spoilyourself

Würst: Margarethaplein 1 – 3000 Leuven – 016 90 16 90

www.würst.be

https://www.facebook.com/wurstleuven/timeline

Foto’s © Würst

 

Like this Article? Share it!

About The Author

1 Comment

  1. Christel 20 augustus 2015 at 19:09

    Dat ziet er lekker uit. Nomnjom

Leave A Response