#spoilyourself

Zappaz – Leuven

Vanessa 19 juli 2015 Hotspot Geen reacties
Zappaz3

Zappaz

Deze nieuwe hotspot in Leuven stond sinds kort op mijn ‘where to eat’ lijstje en dus boekte ik enkele weken geleden een tafel voor 6 voor dit weekend. 

We keken er enorm naar uit, zeker nadat ik mijn bourgondische collega er afgelopen week naar toe had gestuurd en ze laaiend enthousiast was de dag nadien op het werk. 

We werden er hartelijk ontvangen door sommelier David Aerts en bestelden als apero vier gin tonics uit de uitgebreide lijst en twee pisco sour.

Zappaz2

De menukeuze is simpel, je kiest uit 6 of 7 ‘tapas’ met of zonder aangepaste wijnen. Persoonlijk vind ik de benaming niet helemaal correct want de gerechten zijn éen voor éen een culinaire hoogstandjes en de naam tapas doet me eerder aan de Spaanse keuken denken.

Wij gaan voor het menu van 6 gerechten en kiezen samen met David voor een lekker flesje wit en rood. 

Zappaz7

In de halfopen keuken, onder de leiding van de piepjonge maar ervaren chef Seppe Dezeure (heeft oa. bij Luzine gewerkt) , is het lekker druk en straalt dynamiek uit, ze hebben er zin in, dit belooft …

De muziek is top (alleen aan de akoustiek moet er wat gewerkt, dat wordt ons later ook bevestigd) en de bediening is no-nonsense en vriendelijk. 

Tappaz is een leuke plek met good vibes waar je je van in het begin tot het einde op je gemak voelt. Deze fijne plek heeft ons hart gestolen!

Good job Seppe, David en de rest van het team! 

Zappaz-2

Zappaz6

Zappaz5

Zappaz4

#Spoilyourself

Zappaz: Balk van Beel Schipvaartstraat 22 – 3000 Leuven – 0471 96 41 92

www.zappaz.be

https://www.facebook.com/Www.zappaz.be/timeline

Foto’s © Zappaz & Spoilyourself.be

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response